2678 afișări Candale Silviu (silviu) 07.04.2019 www.pbinfo.ro

Conform articolului 77 din Legea 1/2011 a Educației Naționale, absolvenții profilului real al filierei teoretice a liceului vor putea susține în cadrul examenului de bacalaureat o proba transdisciplinară din fizică, chimie, biologie.

Ca profesori de Informatică, ca participanți activi în demersul educational al elevilor de liceu, considerăm că disciplina Informatică trebuie să poată fi în continuare aleasă de elevi ca probă de evaluare în cadrul examenului de bacalaureat, atât pentru elevii de la specializarea Matematică-Informatică, cât și pentru cei de la specializarea Științele naturii.

În acest sens, vă invităm, stimați profesori, elevi și părinți, să susțineți demersul inițiat prin petiția privind MENȚINEREA OPȚIUNII DE ALEGERE A INFORMATICII LA PROBA Ed) A EXAMENULUI DE BACALAUREAT.

Semnează petiția!

Notă: Prevederile menționate mai sus nu afectează organizarea bacalaureatului din acest an sau din următorii. Prima generație de elevi a căror activitate este organizată după planuri-cadru noi este actuala clasă a VI-a. Acestia vor fi primii care vor lucra la liceu după planuri-cadru și programe noi și vor susține examenul de bacalaureat în condițiile prevăzute de Legea 1. Până atunci examenul va fi organizat conform metodologiei actuale.

Se încarcă răspunsurile.