Detalii evaluare #13759564

Rezumat problemă

Se dă un șir de n cifre. Șirul se împarte în secvențe disjuncte de cifre, fiecare secvență având lungimea cel mult 6. Cu fiecare secvență extrasă se formează numărul corespunzător și apoi se adună doar numerele prime obținute. De exemplu, dacă șirul de cifre este 37237, se pot extrage secvențele disjuncte 3, 72, 37, iar suma numerelor prime este 3 + 37 = 40. O altă modalitate este 3, 7237 care are suma 7240 (deoarece numărul 7237 este prim). Să se determine suma maximă care se poate obține împărțind șirul în secvențe disjuncte de lungimi cel mult 6 și adunând apoi numai numerele prime.

Detalii

Problema maxvalue Operații I/O tastatură/ecran
Limita timp 0.4 secunde Limita memorie Total: 64 MB / Stivă 8 MB
Id soluție #13759564 Utilizator Stanciu Andrei (pixverde)
Fișier maxvalue.cpp Dimensiune 1.20 KB
Data încărcării 07 Februarie 2019, 15:13 Scor / rezultat Eroare de compilare

Evaluare


Mesaj compilare

maxvalue.cpp: In function 'int main()':
maxvalue.cpp:43:52: error: 'p' was not declared in this scope
       a[i]=max(max(max(max(max(a[i-6]+p(i-5,i),a[i-5]+p(i-4,i)),a[i-4]+p(i-3,i)),a[i-3]+p(i-2,i)),a[i-2]+p(i-1,i)),a[i-1]+p(i,i));

                          ^

Cum funcționează evaluarea?

www.pbinfo.ro permite evaluarea a două tipuri de probleme:

 • probleme la care rezolvarea presupune scrierea unui program complet
 • probleme la care rezolvarea presupune scrierea unei secvențe de program - câteva instrucțiuni, o listă de declarații, una sau mai multe funcții, etc.

Problema maxvalue face parte din prima categorie. Soluția propusă de tine va fi evaluată astfel:

 • Programul sursă este compilat folosind compilatorul corespunzător. Dacă în urma compilării se obțin erori sau avertismente, acestea sunt afișate în această pagină.
 • Dacă programul a fost compilat, executabilul obținut va fi rulat, furnizându-i-se unul sau mai multe seturi de date de intrare, în concordanță cu restricțiile specifice problemei. Pentru fiecare set de date se obține un anumit punctaj, în raport cu corectitudinea soluției tale.

Suma punctajelor acordate pe testele utilizate pentru verificare este 100. Astfel, soluția ta poate obține cel mult 100 de puncte, caz în care se poate considera corectă.