Detalii evaluare #19727049

Rezumat problemă

Să se scrie o funcție C++ care determină câte perechi de elemente consecutive egale sunt memorate într-o lista simplu înlănțuită.

Detalii

Problema FListaNumarare1 Operații I/O tastatură/ecran
Limita timp 0.1 secunde Limita memorie Total: 64 MB / Stivă 8 MB
Id soluție #19727049 Utilizator Kalman Erwin (erwink011)
Fișier flistanumarare1.cpp Dimensiune 178 B
Data încărcării 21 Decembrie 2019, 13:00 Scor / rezultat 0 puncte

Evaluare


Mesaj compilare


Rezultat evaluare

Test Timp Mesaj evaluare Scor posibil Scor obținut
1 Depășit Limita de timp depășită 20 0 Exemplu
2 Depășit Limita de timp depășită 20 0
3 Depășit Limita de timp depășită 20 0
4 Depășit Limita de timp depășită 20 0
5 Depășit Limita de timp depășită 20 0
Punctaj total 0

Cum funcționează evaluarea?

www.pbinfo.ro permite evaluarea a două tipuri de probleme:

  • probleme la care rezolvarea presupune scrierea unui program complet
  • probleme la care rezolvarea presupune scrierea unei secvențe de program - câteva instrucțiuni, o listă de declarații, una sau mai multe funcții, etc.

Problema FListaNumarare1 face parte din a doua categorie. Pentru aceste probleme se folosește un program suport, furnizat de propunătorul problemei. Soluția propusă de tine va fi evaluată astfel:

  • Soluția propusă de tine este inclusă în programul suport, apoi acesta este compilat. Dacă în urma compilării se obțin erori sau avertismente, acestea sunt afișate în această pagină.
  • Datorită existenței programului suport, la compilare pot să apară erori sau avertismente care să nu se refere la instrucțiunile scrise de tine, dar care sunt datorate faptului că soluția ta nu este corectă.
  • Dacă programul suport a fost compilat, executabilul obținut va fi rulat, furnizându-i-se unul sau mai multe seturi de date de intrare, în concordanță cu restricțiile specifice problemei. Pentru fiecare set de date se obține un anumit punctaj, în raport cu corectitudinea soluției tale.

Suma punctajelor acordate pe testele utilizate pentru verificare este 100. Astfel, soluția ta poate obține cel mult 100 de puncte, caz în care se poate considera corectă.