Detalii evaluare #24386774

Rezumat problemă

Gigel se joacă cu cuvinte (scrise cu litere din alfabetul englez, mari sau mici). El a asociat fiecărei litere din alfabet o valoare număr natural, pe care a numit-o valoarea literei. Apoi a definit valoarea unui cuvânt astfel: se calculează suma S1 a valorilor literelor mici din cuvânt şi suma S2 a valorilor literelor mari din cuvânt. Valoarea cuvântului va fi S1 - S2.

Cunoscându-se valoarea fiecărei litere din alfabet şi o listă de cuvinte, să se determine cuvântul cu valoarea maximă. Dacă există mai multe cuvinte de valoare maximă, se vor determina toate, în ordinea din lista dată.

Detalii

Problema Valori Operații I/O valori.in/valori.out
Limita timp 0.1 secunde Limita memorie Total: 64 MB / Stivă 8 MB
Id soluție #24386774 Utilizator Macovei Nicolae-Cristian (cristi_macovei_cpp)
Fișier valori.cpp Dimensiune 1.09 KB
Data încărcării 07 Octombrie 2020, 18:09 Scor / rezultat 0 puncte

Evaluare


Mesaj compilare


Rezultat evaluare

Test Timp Mesaj evaluare Scor posibil Scor obținut
1 0.24 secunde Caught fatal signal 11 20 0 Exemplu
2 0.236 secunde Caught fatal signal 11 40 0
3 0.236 secunde Caught fatal signal 11 40 0
Punctaj total 0

Cum funcționează evaluarea?

www.pbinfo.ro permite evaluarea a două tipuri de probleme:

  • probleme la care rezolvarea presupune scrierea unui program complet
  • probleme la care rezolvarea presupune scrierea unei secvențe de program - câteva instrucțiuni, o listă de declarații, una sau mai multe funcții, etc.

Problema Valori face parte din prima categorie. Soluția propusă de tine va fi evaluată astfel:

  • Programul sursă este compilat folosind compilatorul corespunzător. Dacă în urma compilării se obțin erori sau avertismente, acestea sunt afișate în această pagină.
  • Dacă programul a fost compilat, executabilul obținut va fi rulat, furnizându-i-se unul sau mai multe seturi de date de intrare, în concordanță cu restricțiile specifice problemei. Pentru fiecare set de date se obține un anumit punctaj, în raport cu corectitudinea soluției tale.

Suma punctajelor acordate pe testele utilizate pentru verificare este 100. Astfel, soluția ta poate obține cel mult 100 de puncte, caz în care se poate considera corectă.