Detalii evaluare #24774674

Rezumat problemă

Scrieți o funcție operand cu doi parametri care returnează poziția maximului dintr-un șir dat de numere întregi. Se presupune că elementele șirului sunt distincte și memorate începând cu poziția 1. Parametrii funcției sunt: tabloul în care este memorat șirul și numărul de elemente ale acestuia.

Scrieți o funcție procedurală cu trei parametri care oferă poziția minimului dintr-un șir dat de numere întregi. Se presupune că elementele șirului sunt distincte și memorate începând cu poziția 1. Parametrii funcției sunt: tabloul în care este memorat șirul, numărul de elemente ale acestuia precum și rezultatul.

Scrieți o funcție procedurală care interschimbă două valori întregi.

Scrieți o funcție procedurală care are trei parametri, în ordine: v (tablou unidimensional cu elemente int), pozInit (de tip int), pozFin (de tip int), și care afișează în ordine descrescătoare a indicilor (separate prin spații) elementele secvenței delimitate de pozInit și pozFin, inclusiv. Se garantează că primul parametrul pozInit se transmite funcției mai mic strict decât pozFin. Se garantează că tabloul are cel puțin pozFin elemente și că ambii indici se transmit funcției mai mari sau egali cu 1.

Scrieți un program care, apelând util TOATE funcțiile de mai sus, preia dintr-un fișier dimensiunea (notată de noi mai departe n) și elementele unui vector și le stochează în acesta începând cu poziția 1. Programul va scrie într-un fișier, în ordine descrescătoate a indicilor, elementele cuprinse între valoarea minimă și valoarea maximă. Se garantează că elementele șirului se dau distincte.

Detalii

Problema calcfunct Operații I/O calcfunct.in/calcfunct.out
Limita timp 0.1 secunde Limita memorie Total: 64 MB / Stivă 8 MB
Id soluție #24774674 Utilizator Igreț Claudia (claudiaigret2004)
Fișier calcfunct.cpp Dimensiune 850 B
Data încărcării 19 Octombrie 2020, 12:09 Scor / rezultat 0 puncte

Evaluare


Mesaj compilare

calcfunct.cpp: In function 'int pozmaxi(int*, int)':
calcfunct.cpp:13:8: warning: 'x' may be used uninitialized in this function [-Wmaybe-uninitialized]
 return x;

        ^
calcfunct.cpp: In function 'int main()':
calcfunct.cpp:43:1: warning: 'x' may be used uninitialized in this function [-Wmaybe-uninitialized]
 if(pozInit>pozFin)

 ^
calcfunct.cpp:43:1: warning: 'pozFin' may be used uninitialized in this function [-Wmaybe-uninitialized]

Rezultat evaluare

Test Timp Mesaj evaluare Scor posibil Scor obținut
1 0 secunde Raspuns gresit. 20 0
2 0 secunde Caught fatal signal 11 20 0
3 0 secunde Raspuns gresit. 20 0
4 0 secunde Raspuns gresit. 20 0
5 0 secunde Raspuns gresit. 20 0
Punctaj total 0

Cum funcționează evaluarea?

www.pbinfo.ro permite evaluarea a două tipuri de probleme:

  • probleme la care rezolvarea presupune scrierea unui program complet
  • probleme la care rezolvarea presupune scrierea unei secvențe de program - câteva instrucțiuni, o listă de declarații, una sau mai multe funcții, etc.

Problema calcfunct face parte din prima categorie. Soluția propusă de tine va fi evaluată astfel:

  • Programul sursă este compilat folosind compilatorul corespunzător. Dacă în urma compilării se obțin erori sau avertismente, acestea sunt afișate în această pagină.
  • Dacă programul a fost compilat, executabilul obținut va fi rulat, furnizându-i-se unul sau mai multe seturi de date de intrare, în concordanță cu restricțiile specifice problemei. Pentru fiecare set de date se obține un anumit punctaj, în raport cu corectitudinea soluției tale.

Suma punctajelor acordate pe testele utilizate pentru verificare este 100. Astfel, soluția ta poate obține cel mult 100 de puncte, caz în care se poate considera corectă.