Detalii evaluare #26212881

Rezumat problemă

#2782 Prada

Pe un câmp orizontal se află doi stâlpi perpendiculari pe sol în punctele A și B. În vârful fiecărui stâlp se află o pasăre de pradă. Pe dreapta d determinată de punctele A si B apare un șoarece în punctul C. Cele două păsări zboară spre șoarece în linie dreaptă cu aceeași viteză.

Cunoscând HA = înălțimea primului stâlp, HB = înălțimea celui de-al doilea stâlp, D = distanța dintre cei doi stâlpi, să se afle distanța X dintre șoarece și baza stâlpului mai înalt astfel încât păsările să ajungă la șoarece în același timp și să-l împartă frățește.

Detalii

Problema Prada Operații I/O tastatură/ecran
Limita timp 1 secunde Limita memorie Total: 128 MB / Stivă 64 MB
Id soluție #26212881 Utilizator Uzuneanu Gabriela (Uzuneanu_Gabriela)
Fișier prada.cpp Dimensiune 241 B
Data încărcării 26 Noiembrie 2020, 22:50 Scor / rezultat 100 puncte

Evaluare


Mesaj compilare


Rezultat evaluare

Test Timp Mesaj evaluare Scor posibil Scor obținut
1 0 secunde OK. 20 20
2 0 secunde OK. 20 20
3 0 secunde OK. 20 20
4 0 secunde OK. 20 20
5 0 secunde OK. 20 20
Punctaj total 100

Cum funcționează evaluarea?

www.pbinfo.ro permite evaluarea a două tipuri de probleme:

  • probleme la care rezolvarea presupune scrierea unui program complet
  • probleme la care rezolvarea presupune scrierea unei secvențe de program - câteva instrucțiuni, o listă de declarații, una sau mai multe funcții, etc.

Problema Prada face parte din prima categorie. Soluția propusă de tine va fi evaluată astfel:

  • Programul sursă este compilat folosind compilatorul corespunzător. Dacă în urma compilării se obțin erori sau avertismente, acestea sunt afișate în această pagină.
  • Dacă programul a fost compilat, executabilul obținut va fi rulat, furnizându-i-se unul sau mai multe seturi de date de intrare, în concordanță cu restricțiile specifice problemei. Pentru fiecare set de date se obține un anumit punctaj, în raport cu corectitudinea soluției tale.

Suma punctajelor acordate pe testele utilizate pentru verificare este 100. Astfel, soluția ta poate obține cel mult 100 de puncte, caz în care se poate considera corectă.