Detalii evaluare #36033963

Rezumat problemă

Se consideră un şir de cel puțin 11 şi cel mult un 10000 de numere naturale, despărțite prin câte un spațiu. Fiecare număr are cel puțin două şi cel mult nouă cifre. Primul termen al şirului are numărul de ordine 1, al doilea are numărul de ordine 2 etc. Se citeşte şirul din fişier şi se cere să se determine numărul de ordine al unui termen al şirului care este precedat în fişier de un număr maxim de valori care au cifra zecilor egală cu a sa. Dacă sunt mai mulți termeni cu această proprietate se afişează numărul de ordine al primului.

Detalii

Problema cifrazecmax Operații I/O cifrazecmax.in/cifrazecmax.out
Limita timp 0.1 secunde Limita memorie Total: 10 MB / Stivă 8 MB
Id soluție #36033963 Utilizator Vlaicu Ana-Maria (anamariavlaicu)
Fișier cifrazecmax.cpp Dimensiune 376 B
Data încărcării 01 Aprilie 2022, 11:30 Scor / rezultat Eroare de compilare

Evaluare


Mesaj compilare

cifrazecmax.cpp: In function 'int main()':
cifrazecmax.cpp:21:8: error: 'rex' was not declared in this scope
     g<<rex;

        ^

Cum funcționează evaluarea?

www.pbinfo.ro permite evaluarea a două tipuri de probleme:

  • probleme la care rezolvarea presupune scrierea unui program complet
  • probleme la care rezolvarea presupune scrierea unei secvențe de program - câteva instrucțiuni, o listă de declarații, una sau mai multe funcții, etc.

Problema cifrazecmax face parte din prima categorie. Soluția propusă de tine va fi evaluată astfel:

  • Programul sursă este compilat folosind compilatorul corespunzător. Dacă în urma compilării se obțin erori sau avertismente, acestea sunt afișate în această pagină.
  • Dacă programul a fost compilat, executabilul obținut va fi rulat, furnizându-i-se unul sau mai multe seturi de date de intrare, în concordanță cu restricțiile specifice problemei. Pentru fiecare set de date se obține un anumit punctaj, în raport cu corectitudinea soluției tale.

Suma punctajelor acordate pe testele utilizate pentru verificare este 100. Astfel, soluția ta poate obține cel mult 100 de puncte, caz în care se poate considera corectă.