Detalii evaluare #37445913

Rezumat problemă

#4192 Bac_Angajati C++

Variabila a memorează datele personale ale fiecăruia dintre cei 30 de angajați (codul numeric personal – CNP, anul nașterii) și venitul lunar al acestuia.

struct date
{ char CNP[14];
  int anNastere;
};
struct angajat
{ struct date dp;
  int venit;
} a[30];

Scrieți o secvență de instrucțiuni în urma executării căreia pentru primul angajat să se inițializeze anul nașterii cu valoarea 2000, iar venitul cu valoarea 4000.

Detalii

Problema Bac_Angajati Operații I/O tastatură/ecran
Limita timp 0.1 secunde Limita memorie Total: 64 MB / Stivă 8 MB
Id soluție #37445913 Utilizator Candale Silviu (silviu)
Fișier bac_angajati.cpp Dimensiune 45 B
Data încărcării 28 August 2022, 10:46 Scor / rezultat 100 puncte

Evaluare


Mesaj compilare


Rezultat evaluare

Test Timp Mesaj evaluare Scor posibil Scor obținut
1 0 secunde OK. 100 100
Punctaj total 100

Cum funcționează evaluarea?

www.pbinfo.ro permite evaluarea a două tipuri de probleme:

  • probleme la care rezolvarea presupune scrierea unui program complet
  • probleme la care rezolvarea presupune scrierea unei secvențe de program - câteva instrucțiuni, o listă de declarații, una sau mai multe funcții, etc.

Problema Bac_Angajati face parte din a doua categorie. Pentru aceste probleme se folosește un program suport, furnizat de propunătorul problemei. Soluția propusă de tine va fi evaluată astfel:

  • Soluția propusă de tine este inclusă în programul suport, apoi acesta este compilat. Dacă în urma compilării se obțin erori sau avertismente, acestea sunt afișate în această pagină.
  • Datorită existenței programului suport, la compilare pot să apară erori sau avertismente care să nu se refere la instrucțiunile scrise de tine, dar care sunt datorate faptului că soluția ta nu este corectă.
  • Dacă programul suport a fost compilat, executabilul obținut va fi rulat, furnizându-i-se unul sau mai multe seturi de date de intrare, în concordanță cu restricțiile specifice problemei. Pentru fiecare set de date se obține un anumit punctaj, în raport cu corectitudinea soluției tale.

Suma punctajelor acordate pe testele utilizate pentru verificare este 100. Astfel, soluția ta poate obține cel mult 100 de puncte, caz în care se poate considera corectă.