Detalii evaluare #32107064

Rezumat problemă

Personajul acestei probleme este Lucian. Lucian locuiește în tara lui Verde Împărat, această tară având n orașe, numerotate de la 1 la n. Cum în orice poveste cu împărați există și o prințesă, și în problema noastră avem o prințesă, să o numim Maria. Maria este fiica lui Verde Împărat și în același timp prietena lui Lucian.

În tara lui Verde Împărat se apropie sărbătorile, iar ca să fie sigur de un nou mandat, împăratul a promis că va repara câteva drumuri, astfel încât să se poată ajunge din orice oraș, în oricare alt oraș, mergând doar pe drumuri care nu sunt stricate. Fiecare drum care este stricat are un cost de reparație , și având în vedere că se apropie sărbătorile, Împăratul ar vrea să repare drumurile optim, astfel încât să obțină un cost cât mai mic. Știind că Lucian vrea să-i ceară mâna Mariei, Împăratul i-a încredințat lui Lucian această sarcină, iar în cazul în care nu va putea să o îndeplinească îl va izgoni din tară. Lucian nu a fost prezent mai deloc la orele de algoritmică din liceu și vă cere vouă ajutorul pentru această problema complicată. Având la dispoziție lista drumurilor, precum și lista drumurilor stricate, voi trebuie să-i spuneți lui Lucian care este suma minimă pe care trebuie să o folosească pentru a se putea ajunge din orice oraș în oricare alt oraș.

Detalii

Problema plimbare1 Operații I/O plimbare1.in/plimbare1.out
Limita timp 0.35 secunde Limita memorie Total: 64 MB / Stivă 4 MB
Id soluție #32107064 Utilizator Vlad Oleksik (VladOSB)
Fișier plimbare1.cpp Dimensiune 1.52 KB
Data încărcării 05 Noiembrie 2021, 20:03 Scor / rezultat 30 puncte

Evaluare


Mesaj compilare

plimbare1.cpp: In function 'int main()':
plimbare1.cpp:17:21: warning: unused variable 'j' [-Wunused-variable]
   int n,m,x,y,c,i,j,k,v1,v2,tip,scost=0;

           ^

Rezultat evaluare

Test Timp Mesaj evaluare Scor posibil Scor obținut
1 0 secunde OK. 10 10
2 0 secunde OK. 10 10
3 0 secunde Caught fatal signal 11 10 0
4 0 secunde Caught fatal signal 11 10 0
5 0 secunde Caught fatal signal 11 10 0
6 0 secunde Caught fatal signal 11 10 0
7 0 secunde Caught fatal signal 11 10 0
8 0 secunde Caught fatal signal 11 10 0
9 0 secunde Caught fatal signal 11 10 0
10 0 secunde OK. 10 10
Punctaj total 30

Cum funcționează evaluarea?

www.pbinfo.ro permite evaluarea a două tipuri de probleme:

 • probleme la care rezolvarea presupune scrierea unui program complet
 • probleme la care rezolvarea presupune scrierea unei secvențe de program - câteva instrucțiuni, o listă de declarații, una sau mai multe funcții, etc.

Problema plimbare1 face parte din prima categorie. Soluția propusă de tine va fi evaluată astfel:

 • Programul sursă este compilat folosind compilatorul corespunzător. Dacă în urma compilării se obțin erori sau avertismente, acestea sunt afișate în această pagină.
 • Dacă programul a fost compilat, executabilul obținut va fi rulat, furnizându-i-se unul sau mai multe seturi de date de intrare, în concordanță cu restricțiile specifice problemei. Pentru fiecare set de date se obține un anumit punctaj, în raport cu corectitudinea soluției tale.

Suma punctajelor acordate pe testele utilizate pentru verificare este 100. Astfel, soluția ta poate obține cel mult 100 de puncte, caz în care se poate considera corectă.