2884 afișări Pracsiu Dan (dnprx) 21 feb www.pbinfo.ro

Comunitatea RoAlgo (discord.gg/roalgo) va invita sa participati la RoAlgo PreOJI 2024, o serie de concursuri pregatite de membri comunitatii noastre cu scopul de a ajuta elevii si profesorii din Romania sa isi pregateasca si testeze mai bine elevii in vederea olimpiadei judetene de informatica care se apropie.

Structura si nivelul de dificultate al concursurilor va fi similar cu cel al OJI, respectandu-se programa in vigoare. Subiectele au fost elaborate si testate de o echipa numeroasa de elevi si studenti, premianti la olimpiadele si concursurile de informatica nationale si internationale, fiecare clasa avand grupul ei de lucru separat. Timpul de lucru pentru subiecte va fi de 4 ore la liceu si 3 ore la gimnaziu si veti putea participa la una sau mai multe clase, dupa cum doriti. Concursurile vor fi accesibile incepand de pe 4 martie, ora 8, timp de o saptamana, iar voi puteti alege cand sa incepeti fereastra voastra de 3/4 ore in care veti concura pe problemele propuse.

Linkurile pentru participare le gasiti aici:

Pentru mai multe detalii ne găsiți pe serverul nostru de discord – discord.gg/roalgo

Mult succes tuturor si va așteptăm în număr cat mai mare la PreOJI si la celelalte activitati pe care le organizam pe serverul nostru, care a strans deja aproape 2000 de pasionati de informatica din toate colturile tarii si unde discutam tot ce misca in lumea informaticii din intreaga lume.

Se încarcă răspunsurile.