459 afișări Candale Silviu (silviu) 28 apr www.pbinfo.ro

Au început înscrierile pentru Concursul MateInfoUB organizat de Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București.

Concursul are 2 etape: prima etapă se va susține online în perioada 11-12 mai, iar a doua etapă va fi cu prezență fizică în perioada 18-19 mai, la Facultatea de Matematică și Informatică. La fiecare etapă vor fi 2 secțiuni independente: Informatică și Matematică. Participanții pot alege să participe la ambele secțiuni sau doar la una dintre ele, iar cei ce obțin rezultate bune vor putea fi admiși la FMI fără susținerea examenului de admitere sau vor primi puncte bonus la calculul mediei de admitere.

Acest concurs se adresează elevilor de clasa a XII-a și absolvenților de liceu cu diplomă de bacalaureat și reprezintă o modalitate bună de testare a cunoștințelor acumulate, având în același timp rol de preadmitere la FMI.

Pentru mai multe detalii despre înscriere, regulament, formatul subiectelor și diverse, vă rugăm să consultați site-ul facultății: fmi.unibuc.ro/concurs-mateinfoub-2024/. Orice nelămuriri sau întrebări pot fi adresate la adresa de email intrebari.mateinfo@g.unibuc.ro sau pe grupul de Facebook FMI UNIBUC – 2024, ce este gestionat de voluntari din Asociația Studenților la Matematică și Informatică.

Deadline înscrieri: 10 mai.

Se încarcă răspunsurile.